Найчастіше, ми не замислюємося про цілу низку позитивних моментів, які вносить у наше життя секс. Тому ми вирішили заповнити прогалини в знаннях, а також наповнити цей аспект нашого життя не тільки приємним, але і корисним змістом.

Наскільки важливий для міцності відносин хороший секс? Які фізичні і духовні аспекти активізуються в результаті регулярного сексуального життя? Всі ці питання напевно цікавили багатьох. Ми спробуємо задовольнити вашу цікавість і спонукати вас з ще більшим завзяттям і пристрастю займатися коханням.

Отже, десять причин для регулярного заняття сексом…

1. Секс - супер заспокійливе.

Напевно важко знайти у світі заспокійливий засіб, який має більший ефект і найменшу кількість побічних дій, ніж секс. Стреси, які ми накопичуємо в повсякденному житті, руйнують нашу ауру. Секс допоможе гармонізувати життя. Існують результати досліджень, в яких стверджується, що гарний секс розслабляє в десять разів сильніше, ніж таблетка самого сильного заспокійливого.

2. Секс - запорука краси.

Під час сексу у великій кількості виробляється гормон естроген. Це не тільки стимулятор імунної системи, але й запорука красивої шкіри і блискучого волосся. Салон краси і фітнес в одному «флаконі».

3. Секс - антидепресант.

Якщо життя здається сірим і одноманітним і нічого не радує, то, швидше за все, ви страждаєте легкою депресією. Займіться любов'ю і відчуйте разючі зміни. Гормон радості ендорфін, який виробляє організм в процесі любовних ігор, допоможе впоратися з депресією і побачити світ у більш яскравих фарбах.

4. Секс, як засіб для схуднення.

Напевно, це найбільш приємний спосіб спалювання калорій без виснажливих дієт і тренувань. При цьому тривалість процесу також має значення. Підійдіть до цього з творчістю і результат перевершить всі Ваші сподівання.

5. Секс - найкращий спорт.

10 причин для регулярного сексу

Нікому не прийде в голову сперечатися з тим, що найпоширеніший на Землі вид спорту - це секс. Регулярність сексуального життя допомагає зберегти здоров'я і струнку фігуру. При цьому рівень травматизму прагне до нуля, не рахуючи рідкісних винятків. Ті ж, хто віддає перевагу екстравагантним позам, з легкістю можуть замінити сексом стандартне тренування з йоги.

6. «Французький поцілунок».

Багато хто не приділяє поцілункам достатню кількість уваги. І абсолютно даремно, адже під час поцілунків виділяється велика кількість слини, що очищує зуби і знижує кількість кислоти в роті. Нехай краще ваш стоматолог залишиться без роботи, ніж ви без пристрасних поцілунків.

7. Секс - очищаємо пори шкіри.

Прикладайте зусилля під час занять сексом, бо піт очищує пори шкіри і забезпечує приплив крові до неї. Деякі вчені навіть стверджують, що тонізуючі любовні ігри значно зменшують недоліки шкіри.

8. Запах сексу.

Той, хто регулярно займається сексом, в більшій кількості виробляє, так звані, феромони, тобто, своєрідний «парфум» людського тіла. Такі субтильні аромати можуть сприйматися іншими людьми як сильні афродізіаки, викликаючи еротичне бажання і стимулюючи сексуальний потяг.

9. Секс проти головного болю.

Якщо ви страждаєте головними болями, то ніч кохання допоможе вам. Під час занять сексом розширюються кровоносні судини, організм розслабляються, і головний біль проходить. Такщо не відмовляйте собі в задоволенні по настільки незначному приводу як головний біль.

10. Секс проти застуд.

Кращим засобом від застуди є ... секс. Під час статевого акту організм «мобілізується» настільки, що знищує навіть респіраторні віруси. У результаті протягом двох-трьох годин після сексу кількість вірусів і бактерій на слизових оболонках знижується в кілька разів.

Якщо ви і ваш партнер перейнялися всіма цими аргументами і усвідомили всю важливість майбутнього процесу, рекомендуємо вам приступати до дій…