Всі ми розуміємо, що апогеєм «хорошого» сексу є оргазм обох партнерів. Але в мріях кожен чоловік хоче перетворити просто секс в «надзвичайний» секс ... Коли ви відчуваєте один одного кожною клітинкою свого організму, сила бажання заповнює вас і фантоми неймовірної пристрасті розривають простір навколо .... Секс як мозаїка. Кожна деталь, кожна дрібниця може мати значення. Багато з цих дрібниць здаються занадто простими, щоб претендувати на відкриття або взагалі проходять повз нашу свідомість. Ми готові відкрити кілька складових надзвичайного сексу очима чоловіків.

Отже, чоловікам подобається якщо жінка…

Надзвичайний секс очима чоловіка

…відкрита, готова до експериментів, повністю відчуває партнера і не боїться імпровізувати. Візьміть на замітку цей факт, особливо якщо ви з партнером давно разом. Новизна відчуттів викличе бурю емоцій і надасть нове дихання вашим відносинам.

…дозволяє чоловікові застати себе зненацька, коли вона, висловлюючись жіночою мовою, «не готова», але неймовірно сексуальна. Чоловік сприймає "незавершеність" образу як ознаку довіри. Не бійтеся виглядати незахищеною, так ви є набагато бажанішою.

…дивиться в очі партнеру займаючись коханням. Пристрасть, відображена в погляді один одного, тільки посилює бажання. Ви відчуєте таке єднання з партнером, про яке навіть не підозрювали.

…не проти «швидкого сексу». При шаленому ритмі життя спонтанний секс надає неймовірну гостроту відчуттів і нестримну пристрасть. Квікі-секс неймовірно гарний своїм хвилюючим присмаком, при цьому всі формальності відходять на другий план, а одяг падає на підлогу разом з останніми краплями невпевненості. У центрі уваги - тільки відчуття і сам процес! А це звучить збуджуюче, чи не так?