Багато хто вважає міфом, що є пози, які дозволяють отримувати більш яскраві оргазми або просто не вважають за потрібне експериментувати. Це прикре упередження можна розвіяти, і, крім цього, допомогти жінці швидше досягти оргазму. Візьміть на замітку 3 кращих позицій для неймовірних оргазмів.

«Класика в новому звучанні»

Дивно, але невелика зміна положення Ваших ніг сприяє посиленню відчуттів практично в кілька разів. Це відбувається за рахунок зміни кута рухів. Але потрібно враховувати, що ця поза вимагає від жінки гарної розтяжки.

Три пози для оргазму в новому звучанні

Технічна частина пози. Жінка лежить на спині, її сідниці трохи підведені, а ноги закинуті на плечі партнеру. Чоловік стоїть поруч і може контролювати рівень проникнення: при неглибокому - дана поза сприяє стимуляції точки G, глибоке проникнення - підсилює оргазм. Ця поза підходить як для швидкого сексу, так і для повільного сексу, а ритм цілком залежить від ваших уподобань.

Є ще одна варіація даної пози, коли в процесі сексу жінка змикає свої ноги між ніг партнера, а він, у свою чергу, переміщує свою вагу трохи вперед, щоб створювати тиск на клітор. Це поза чудово підходить для жінок, які надають перевагу кліторальній стимуляції для досягнення сильних оргазмів.

«Наїзниця або Скачки Верхи»

Якщо Ви віддаєте перевагу швидкому і пристрасному сексу, ця поза неодмінно Вам підійде. Партнер сідає на стілець і трохи розсовує ноги, а партнерка розташовується зверху, повернувшись до нього спиною. При цьому у чоловіка вільні руки, що дозволяє збільшити кількість пестливих рухів. Амплітуда рухів буде особливо приємною, якщо партнер буде трохи нахилений назад, а партнерка вперед. У даної пози є неймовірна кількість варіацій: можна сісти до партнера обличчям, або боком, а позиція спиною дає чоловікові більше простору для ласок.

«Відриваючись від землі»

Три пози для оргазму в новому звучанні

Як часто займаючись сексом земля тікає у Вас з-під ніг і Ви парите в повітрі? Це про відчуття, звичайно. А як щодо оргазму на висоті, ну, хоча б, людського зросту? Якщо у Вас поки немає відповіді на це питання, рекомендуємо Вам спробувати наступну позу: партнер тримає партнерку таким чином, щоб її ноги повністю обхвачували його стегна. Жінка при цьому рухається вгору-вниз, а чоловік підтримує її за сідниці і може регулювати амплітуду рухів. Бажано передбачити наявність поруч будь-якої опори, хоча б стіни. Ну і, звичайно ж, дана позиція вимагає певної фізичної форми. Якщо в процесі Ваші думки стають більше спрямовані на м'язову втому, ніж на отримання задоволення, можна змінити позицію опустивши партнерку в сидяче положення на столі або іншій зручній опорі.

Якісний секс - як мозаїка, складається з багатьох дрібниць. Різноманітність поз завжди може внести свою пікантність у відчуття, але все ж найголовніша умова для фантастичних оргазмів - пристрасть і ласки. Саме з них складається найкраща техніка тільки для Вас двох.