Стосовно сексу, його кількість і якість, звичайно, відіграють важливу роль і цьому питанню приділяється багато уваги. Однак не менш важливо ДЕ! Емоції, які ми відчуваємо при сексі на м'якому ліжку, напевно ж, будуть відрізнятися, скажімо, від сексу на природі або в автомобілі.

Природу можна назвати найбільш екзотичним місцем для сексу. Як хочеться втекти на край світу, потонути в польових квітах, на заході сонця, і при цьому поруч кохана і життя прекрасне. Природа збагачує нас, Кращі місця для сексу спрямовуючи до особливих проявів сексуального потягу. Це легко пояснити широтою простору і свободою дій. Ми зливаємося з природою, відчуваємо себе більш розкутими. Свіже повітря відновлює сили і, іноді, ми здатні на секс-подвиги, не властиві нам у звичайних умовах. Прихильники тривалого сексу також можуть взяти собі це на замітку.

Але і в звичайних умовах, проявивши трохи фантазії, можна уникнути банального сексу. А тепер порада: займайтеся сексом там, де вас спіткало бажання, і незмінна свіжість відчуттів вам гарантована. Не замислюйтесь над тим зручно чи ні, віддавайтеся своїм почуттям, незважаючи на те, що під вами - стіл, пральна машинка або підвіконня.

Особливо гострих, ні з чим незрівнянних відчутів, які мають якийсь незбагненно терпкий присмак екзотики, можна з легкістю досягти, якщо ви зважитеся зайнятися сексом в громадському місці або в автомобілі. Екстремальний секс, звичайно, на любителя, але чому б і ні?